Branchenieuws

Op de hoogte blijven van het dagelijkse nieuws in de woonbranche? Kijk direct.

 

Drijvende kracht achter Y-Media is Aribert Guiking. Groot geworden met ‘papier’ en steeds verder opschuivend naar ‘digitaal’. Dus sterk gericht op webcommunicatie. Wetenschappelijk geschoold, praktisch ingesteld en werkend vanuit een no-nonsense mentaliteit. Een scherp oor, een frisse blik en met een focus op de klant.

Achter Y-Media zit jarenlange ervaring. Journalistiek werk voor kranten, tijdschriften en internet, maar ook commerciële teksten en zelfs reclamespotjes. De focus ligt bij het MKB, maar ook universiteiten, non profit organisaties, scholen en opleidingsinstituten behoren tot de klantenkring.

Schrijven is een vak en dat doen wij met plezier. En dat klinkt soms door in de tekst. Want een ‘plezierige’ tekst wordt beter gelezen. Toch lopen wij niet weg voor het schrijven van ‘droge’ teksten.

Een superspecialisatie is het schrijven voor bedrijven in de woonbranche. Dat varieert van fabrikant tot retailer en alles wat daar tussen zit. Door jarenlange ervaring in deze specifieke branche en actuele markt- en productkennis is dit een echt USP van Y-Media.

Y-Media verzorgt de content voor de site www.yataz.nl