Branchenieuws

Op de hoogte blijven van het dagelijkse nieuws in de woonbranche? Kijk direct.

 

Aribert Guiking, Y-Media

 

Y-Media geeft oplossingen voor schriftelijke communicatie. Van persbericht tot webtekst en van folder tot productomschrijvingen voor een webshop. En alles wat daar tussen zit. Snel geleverd en gericht op resultaat. Met een focus op het MKB met als specialisatie de woonbranche.

Als ondernemer wordt u gek van de overload aan informatie? En dan moet u zelf ook nog eens gaan communiceren met uw klanten via de website, met nieuwsbrieven, met fraaie folders en u wilt ook ‘iets doen’ met social media?  

Wij helpen u daarbij.

Y-Media is ontstaan vanuit uitgebreide ervaring in het werken binnen het MKB en specifiek de woonbranche. Deze branche zit in een transformatieproces waarbij de hele bedrijfskolom meer dan voorheen moet communiceren met ´de buitenwereld´. Onze kracht zit in het doelgericht en effectief schrijven voor bedrijven in deze branche.

De basis hiervoor is breed en is gebaseerd op ruime ervaring in het schrijven voor diverse kranten, tijdschriften en vakbladen die zich richten op ondernemers. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om concreet hulp te bieden aan ondernemers die op zoek zijn naar de juiste woorden. Beter gezegd: ondernemers die goed willen communiceren naar hun klanten.

Wij helpen u daar graag mee.

 

Aribert Guiking